Siirry suoraan sisältöön
Venemessut - Highfield by YachtsAgent mukana Vene 24 Båt -venemessuilla!

Vene 24 Båt - Venemessut

Highfield By YachtsAgent

Vene 24 Båt venemessut 9.-18.2.2024 Helsingin messukeskuksessa.

Vene 24 Båt venemessut on Pohjois-euroopan suurin veneilytapahtuma. Venemessut tarjoavat ainutlaatuisen tilaisuuden tulla löytämään ja tutustumaan veneilymaailman ihmeisiin ja tehdä hankintoja tulevia veneilykausia varten. 

Venemessuilta löytyy varmasti jokaiselle jotakin, olitpa sitten intohimoinen veneilijä, purjehtija, kalastaja tai mökkeilijä. Venemessuilla pääset Highfield RIB-veneiden lisäksi tutustumaan jopa satoihin erikokoisiin ja -tyylisiin veneisiin. Veneiden lisäksi venemessuilla on esillä varusteita ja venetarvikkeita, sekä pääset hankkimaan arvokasta tietoa vesiharrastuksista. 

Vene 24 Båt venemessut järjestetään 9.-18.2.2024 Helsingin messukeskuksessa.

Katso tarkemmat tulo-ohjeet täältä.

pe 9.2.2024 klo 11-19
la-su 10.-11.2.2024 klo 10-18                                                                                                            ma-pe 12.-16.2.2024 klo 11-19
la ja su 17.-18.2.2024 klo 10-18  

Venemessut - Highfield by YachtsAgent mukana Vene 24 Båt -venemessuilla!

Vene 24 Båt -venemessuilla esiteltävät veneet

SPORT 700 on tyylikäs ja urheilullinen vene, jota on kevyt, vakaa ja helppo ajaa.veneessä yhdistyvät tyylikkyys ja suorituskyky mahtavalla tavalla tarpeidesi mukaan Vakaus ja helppokäyttöisyys tekee siitä mahtavan veneen koko perheen tarpeisiin. Kyytiin mahtuu jopa 13 henkilöä.

SPORT 600 Pulverimaalattu alumiinirunko jäykällä palkistolla yhdistettynä syvään 26° V-pohjaan sekä laadukkaisiin Hypalon-putkiin tekee veneestä vakaan, kestävän. Vene sopii mainiosti kaikkeen vesiurheiluun ja hauskanpitoon, niin päiväretkistä saaristoon, kuin wakeboardin vetämiseen.

SPORT 560 on laadukas ja sporttinen RIB, jonka kyytiin mahtuu jopa kaksitoista henkilöä. Veneessä on loistavat säilytystilat keulassa, perässä sekä konsolin ja nojaistumen alla. Vene soveltuu hyvin harrastamiseen ja saaristoretkille. 24° V-pohja yhdistettynä ergonomisesti suunniteltuihin istuimiin takaavat mukavan kyydin.

SPORT 460 on laadukas ja sporttinen RIB, jossa yhdistyvät tyyli, turvallisuus, suorituskyky ja ajo-ominaisuudet saumattomasti. Syvä 20° V-pohja yhdistettynä ponttonien tuomaan vakauteen, niin satamassa kuin ajossa, tekevät veneen helpoksi käsitellä. 

CLASSIC 380 on mahtava ensimmäinen vene lapsille ja soveltuu hyvin mökille apuveneeksi. Pulverimaalattu alumiinirunko ja kölisuoja tekevät rungosta kestävän. Putkien ansiosta vene ei kallistele rannassa eikä ajossa, joten rantautuminen on helppoa. Kyytiin mahtuu 7 henkilöä. 

CLASSIC 290 sopii loistavasti apuveneeksi.  Pulverimaalattu alumiinirunko ja kuminen kölisuoja tekee rungosta kestävän ja rantautuminen on helppoa ja turvallista. Yhdistä veneeseen Mercuryn F20 moottori, jolla mahdollistat lasten vetämisen vesisuksilla tai donitsilla. 

Lisätietoja:

+358 201 441 744
contact@yachtsagent.com

Tutustu koko mallistoomme täällä tai lataa kattava Highfield-esite. Upeasta 20-sivuisesta esitteestämme löydät SPORT-, PATROL-, CLASSIC-, ULTRA LITE ja ROLL UP -mallistojen kaikkien veneiden tiedot ja hinnat. Voit tilata esitteen alla olevan painikkeen kautta.