Siirry suoraan sisältöön

Highfield koeajo Veneilyn Superpäivä -tapahtumassa

Highfield SP 460

Veneilyn Superpäivä HSK-satamassa lauantaina 20.4.2024 klo 11-16

Koeajettavat venemallit ovat Highfield Patrol 600, Highfield Sport 460 Sekä Highfield Classic 290.

Tapahtumapaikka: Helsingin HSK:n satama, Vattuniemen puistotie 1, 00210 Helsinki

Tapahtuman ajankohta: lauantai 20.4.2024 klo 11-16

Lue lisää tapahtumasta!

Veneilyn Superpäivä -tapahtumassa pääset tutustumaan ja koeajamaan Highfield RIB-veneitä. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus tutustua lisää veneisiin, jotka ovat tunnettuja suorituskyvystään, kestävyydestään ja ajomukavuudestaan. Highfield RIB-veneet ovat valmistettu parhaista materiaaleista ja suunniteltu kestämään kovia olosuhteita merellä, tarjoten samalla turvallisen ja nautinnollisen kokemuksen vesillä. 

Olitpa sitten kokenut veneilijä tai vasta harkitsemassa ensimmäisen veneesi hankintaa. Tämä on erinomainen tilaisuus tutustua lähemmin Highfield-veneisiin ja löytää uusi luotettava kumppani seikkailuihisi vesillä. 

Voit varata koeajon ennakkoon täyttämällä oheisen lomakkeen. Varausikkuna aukeaa sen jälkeen, kun olet täyttänyt yhteystietosi lomakkeella. 

Highfield Patrol 600 on täydellinen valinta veneilijöille, jotka arvostavat vakaata, kestävää ja kevyttä alusta vaativiin olosuhteisiin. Sen jäykkä alumiinirunko, syvä 26° V-pohja ja laadukkaat putket takaavat erinomaisen merikelpoisuuden ja suuren kantavuuden jopa 14 henkilölle. Patrol 600 on luotettava kumppani, joka soveltuu täydellisesti vesiurheiluun, kalastukseen ja saaristoretkiin koko perheen kanssa.

Highfield Sport 460 on monipuolinen ja tyylikäs alumiini RIB-vene, joka yhdistää turvallisuuden, suorituskyvyn ja helpon käsittelyn. Syvä V-pohja ja ponttonit tekevät siitä vakaan sekä helposti ohjattavan, sopien niin harrastuksiin kuin perheen yhteiseen ajanviettoon vesillä. Veneessä on vesihiihtotanko tai targakaari mikä mahdollistaa erilaiset vesiharrastukset

Highfield Classic 290 yhdistää tyylikkyyden ja käytännöllisyyden, tehden siitä ihanteellisen apuveneen, joka on rekisteröity neljälle henkilölle. Pulverimaalattu alumiinirunko ja kuminen kölisuoja lisäävät kestävyyttä, kun taas EVA Teakin ja keulan säilytystilan ansiosta se on sekä tyylikäs että toiminnallinen.

Katso myös varastoveneemme tästä.

Lisätietoja:

+358 201 441 744
contact@yachtsagent.com

Highfield esite

Tutustu koko mallistoomme täällä tai lataa kattava Highfield-esite. Upeasta 20-sivuisesta esitteestämme löydät SPORT, PATROL, CLASSIC, ULTRA LITE ja ROLL UP -mallistojen kaikkien veneiden tiedot ja hinnat. Voit tilata esitteen alla olevan painikkeen kautta.