Siirry suoraan sisältöön

MESSUKESKUS

10.–19.2.2023

Vene 23 Båt -messuilla esittelyssä Highfieldin veneet

Vene 23 Båt -messut ovat Pohjois-Euroopan suurin veneilytapahtuma. Tule tutustumaan YachtsAgentin alumiinirunkoisiin Highfield-moottoriveneisiin 

Varaa henkilökohtainen esittelyaika ja vältä ruuhkat!

25 ensimmäistä varaajaa saa messulipun (1 kpl) veloituksetta

Vene 23 Båt, 10.-19.2.2023 Messukeskus, Helsinki

Tervetuloa Highfield -veneiden osastolle 6m50

 Vene 23 Båt -messuilla esittelyssä Highfield -veneet! Vene 23 Båt on Pohjois-Euroopan suurin veneilytapahtuma, jossa on tarjolla elämyksiä ja ohjelmaa kaikille veneilystä, kalastuksesta ja sukelluksesta kiinnostuneille.

YachtsAgentin Higfield osastolla 6m50 pääset tutustumaan Highfieldin alumiinirunkoisiin moottoriveneisiin. Kokeneet veneilyalan ammattilaiset kertovat sinulle kaiken, mitä tehokkaista ja laadukkaista Highfield -veneistä tarvitsee tietää.

VENE 23 BÅT MESSUILLA ESITTELYSSÄ LAADUKKAAT HIGHFIELD -VENEET

Highfield on tehokkaiden moottoriveneiden edelläkävijä. Näissä alumiinirunkoisissa RIB-veneissä design, korkealaatuiset materiaalit ja laadukas tuotanto yhdistyvät tyylikkääksi kokonaisuudeksi, jossa käytettävyys on huippuluokkaa. Olipa toiveenasi sitten löytää yhdysvene mökille, tehokas ja tyylikäs menopeli huviajeluun tai laadukas kumppani kalastus- tai sukellusharrastukseen, löytyy kattavasta Highfield-mallistosta vene jokaiseen tarpeeseen.

Tule Vene 23 Båt -messuille ja vieraile YachtsAgentin osastolla 6m50, ja pääset kuulemaan lisää laadukkaista Highfield-veneistä! Kun varaat esittelyajan jo nyt, vältät ruuhkat!

25 ensimmäistä varaajaa saa messulipun (1 kpl) veloituksetta

TULE VENE 23 BÅT -MESSUILLE TUTUSTUMAAN LAGOON-KATAMARAANEIHIN

Lagoon-katamaraanit tarjoavat ensiluokkaisia purjehduselämyksiä. Tinkimätön laatu, upea design ja käytettävyys yhdistyvät ylelliseksi kokonaisuudeksi, jonka ansiosta voit nauttia huolettomasta ja turvallisesta purjehduselämyksestä niin kuin sinulle sopii. YachtsAgentilla on yli 20 vuoden kokemus Lagoon-katamaraanien jälleenmyyjänä, ja me todella uskomme Lagoonin ylivertaisuuteen.

Purjehtiminen on upea tapa viettää vapaa-aikaa, irrottautua arjesta ja olla läsnä. Lagoon tarjoaa siihen ensiluokkaiset puitteet. Lisäksi se on ekologisempi tapa seikkailla, nähdä maailmaa ja ympäröivää luontoa!

Tule Vene 23 Båt -messuille kuulemaan lisää Lagoon-katamaraaneista!

25 ensimmäistä varaajaa saa messulipun (1 kpl) veloituksetta

Vene 23 Båt -messuilla esittelyssä charter kausi 2023​

Highfield -veneiden lisäksi kerromme messuilla YachtsAgentin muista tuotteista ja palveluista, kuten tasokkaista charter-palveluista. Nyt on juuri oikea aika suunnitella ja varata kauden 2023 charter-matkat ja purjehdustapahtumat! 

Järjestä vaikuttava tapahtuma merellä!

Charter on tyylikäs tapa järjestää mieleenpainuva yritystapahtuma merellä tai juhlistaa merkkipäivää läheisten kanssa. Järjestä kokous, edustustapahtuma, virkistyspäivä, palkintoristeily, tai yhdistä purjehdukseesi esimerkiksi golfaus Isosaaressa. Ammattitaitoisen miehistön ja räätälöitävien kokonaisuuksien ansiosta tärkeä päiväsi on taatusti onnistunut! Mitä tahansa mielessäsi onkin, Lagoon Charter tekee tärkeästä päivästäsi ikimuistoisen.

Tule Vene 23 Båt -messuille, osastollemme (YA osasto) kuulemaan lisää charter-palveluista!

25 ensimmäistä varaajaa saa messulipun (1 kpl) veloituksetta

Unohtumattomat purjehduselämykset Adrianmerellä

Charter-purjehdus Kroatiassa Adrianmenellä on ikimuistoinen elämys. Voit vuokrata kauttamme sinulle sopivan purjealuksen tai antaa osaavan miehistömme hoitaa kokonaisvaltainen purjehduselämys. Olemme purjehduksen ammattilaisia, ja tehneet pitkään yhteistyötä Kroatiassa paikallisten charter-tarjoajien kanssa. Meillä on yli 20 vuoden kokemus Adrianmerellä seilaamisesta, ja tunnemme parhaat ravintolat ja upeimmat poukamat.

Tule Vene 23 Båt -messuille, osastollemme 6m50 kuulemaan lisää charter-palveluista Kroatiassa!

25 ensimmäistä varaajaa saa messulipun (1 kpl) veloituksetta

Nähdään Vene 23 Båt -messuilla 10-19.2.2023!

Löydät meidät messuosastolta 6m50. Osastoltamme löydät tuotteidemme ja purjehduksen asiantuntijat, jotka vastaavat mielellään kysymyksiin ja tiedusteluihin sekä kertovat lisää tuotteista ja palveluistamme.

Ole yhteydessä allaolevan lomakkeen kautta mikäli haluat lähettää ennakkoon tiedusteluita tai kysymyksiä!

Terveisin,

Highfield ja YachtsAgentin tiimi