Siirry suoraan sisältöön
Uiva 2023 venetapahtuma järjestetään Lauttasaaressa.

Uiva Flytande 2023

Uiva 17.-20.8.2023 Helsingin Lauttasaaressa HSK:n satamassa. 

Uiva venenäyttely on Suomen merkittävin veneilytapahtuma Lauttasaaressa, joka tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden tutustua veneilyn uusimpiin trendeihin ja teknologioihin. Tämä tapahtuma tuo yhteen veneilyalan asiantuntijoita, harrastajia ja intohimoisia purjehtijoita ympäri Suomen.

Uivassa on lähes 300 venettä, ja luvassa on enemmän elämyksiä kuin koskaan ennen. YachtsAgentin osastolla pääset tutustumaan upeisiin Lagoon katamaraaneihin, alumiinirunkoisiin Highfield RIB-veneisiin, sekä loistokkaisiin charter-palveluihimme Suomessa ja Kroatiassa. Osastollemme saapuville vieraille on myös luvassa mahtavia messuetuja.

Uiva 23 järjestetään Helsingin Lauttasaaressa HSK:n satamassa

Osoite: Vattuniemen Puistotie 1, 00210 Helsinki 

torstaina 17.8. ja perjantaina 18.8. klo 12-20
lauantaina 19.8 ja sunnuntaina 20.8. klo 10-18

YachtsAgent ja Highfield tarjoaa messujen aikaan huikeita tarjouksia. Lue lisää korkotarjouksesta, ja hanki oma Highfield RIB-vene joustavasti 3,5 % rahoituskorolla. Lue myös Highfield messutarjouksesta, joka koskee Highfield Classic malliston CL310 ja CL290 -malleja.

YachtsAgent ja Highfield mukana Uivassa venenäyttelyssä Lauttasaaressa 2023

Varaa oma esittelyaikasi Uivaan 23

Esittelyn yhteydessä voit kysyä myös Highfield-koeajoa! Jonojen välttämiseksi pyydämme varaamaan esittelyajan enakkoon.

Tule tutustumaan Highfieldin RIB-veneisiin yhdessä asiantuntijoidemme kanssa!

Uiva 23 tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tulla tutustumaan laadukkaaseen Highfield RIB-mallistoomme. Paikan päällä Lauttasaaressa meillä on Highfieldin asiantuntijoita, jotka auttavat sinua valitsemaan juuri sinun tarpeillesi sopivan veneen. Uivassa tulee olemaan kattava valikoima Highfield RIB-veneitä esillä.

Uivassa pääset tutustumaan urheilullisen Highfield Sport malliston SP 460, SP 560 ja SP 800 -malleihin. Monipuoliseen käyttöön soveltuvan Highfield Patrol -malliston PA 460 ja PA 660 -malleihin. Esillä on myös turvallinen ja helppokäyttöinen Classic -malliston CL 380 -malliin, joka on soveltuu loistavasti esimerkiksi ensimmäiseksi veneeksi lapselle.

Uiva 2023 - Highfield esittelyveneet

PATROL 460 on tyylikäs ja käytännöllinen vene, jota on kevyt, vakaa ja helppo ajaa. Vene toimii hyvin vesiurheilussa, nopeana yhteysveneenä ja kumppanina kalastuksessa. Vakaus ja helppokäyttöisyys tekee siitä mahtavan veneen koko perheen tarpeisiin.

PATROL 660 on suunniteltu vaativaan käyttöön. Pulverimaalattu alumiinirunko jäykällä palkistolla yhdistettynä syvään 26° V-pohjaan sekä laadukkaisiin Hypalon-putkiin tekee veneestä vakaan, kestävän, kevyen ja helposti käsiteltävän .

 

CLASSIC 380 on mahtava ensimmäinen vene lapsille. Pulverimaalattu alumiinirunko ja kölisuoja tekevät rungosta kestävän. Putkien ansiosta vene ei kallistele rannassa eikä ajossa, joten rantautuminen on helppoa.

SPORT 460 on laadukas ja sporttinen RIB, jossa yhdistyvät tyyli, turvallisuus, suorituskyky ja ajo-ominaisuudet saumattomasti. Syvä 20° V-pohja yhdistettynä ponttonien tuomaan vakauteen, niin satamassa kuin ajossa, tekevät veneen helpoksi käsitellä. 

SPORT 560 on laadukas ja sporttinen RIB, jonka kyytiin mahtuu jopa kaksitoista henkilöä. Veneessä on loistavat säilytystilat keulassa, perässä sekä konsolin ja nojaistumen alla. Vene soveltuu hyvin harrastamiseen ja saaristoretkille. 24° V-pohja yhdistettynä ergonomisesti suunniteltuihin istuimiin takaavat mukavan kyydin.

Sporttisessa SP-800 veneessä yhdistyvät tyylikkyys ja suorituskyky mahtavalla tavalla tarpeidesi mukaan. Veneen jykevä pulverimaalattu alumiinirunko ja syvä 26° V-pohja yhdessä laajan varustetason kanssa tekee veneilystä nautinnollista. 

Lisätietoja:

+358 201 441 744
contact@yachtsagent.com

Highfield esite

Tutustu koko mallistoomme täällä tai lataa kattava Highfield-esite. Upeasta 20-sivuisesta esitteestämme löydät SPORT-, PATROL-, CLASSIC-, ULTRA LITE ja ROLL UP -mallistojen kaikkien veneiden tiedot ja hinnat. Voit tilata esitteen alla olevan painikkeen kautta.