Siirry suoraan sisältöön

Uiva venenäyttely 2024

Uiva 15.-18.8.2024 Helsingin Lauttasaaressa HSK:n satamassa. 

Uiva venenäyttely on Suomen merkittävin veneilytapahtuma Lauttasaaressa, joka tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden tutustua veneilyn uusimpiin trendeihin ja teknologioihin. Tämä tapahtuma tuo yhteen veneilyalan asiantuntijoita, harrastajia ja intohimoisia purjehtijoita ympäri Suomen.

Uivassa on lähes 300 venettä, ja luvassa on enemmän elämyksiä kuin koskaan ennen. YachtsAgentin osastolla pääset tutustumaan alumiinirunkoisiin Highfield RIB-veneisiin sekä Lagoon 46 -katamaraaniin, joka on saapunut Suomeen tänä keväänä. Osastollemme saapuville vieraille on myös luvassa mahtavia messuetuja.

Uiva venenäyttely 2024 järjestetään Helsingin Lauttasaaressa HSK:n satamassa

Osoite: Vattuniemen Puistotie 1, 00210 Helsinki 

torstaista lauantaihin 15.-17.8. klo 11-19
sunnuntaina 18.8. klo 11-18

Uiva Flytande 2024

Varaa oma esittelyaikasi Uivaan 2024

Esittelyn yhteydessä voit kysyä myös Highfield-koeajoa! Jonojen välttämiseksi pyydämme varaamaan esittelyajan ennakkoon.

Tule tutustumaan Highfieldin RIB-veneisiin yhdessä asiantuntijoidemme kanssa!

Uiva 24 tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tulla tutustumaan laadukkaaseen Highfield RIB-mallistoomme. Paikan päällä Lauttasaaressa meillä on Highfieldin asiantuntijoita, jotka auttavat sinua valitsemaan juuri sinun tarpeillesi sopivan veneen. Uivassa tulee olemaan kattava valikoima Highfield RIB-veneitä esillä.

Uivassa pääset tutustumaan urheilullisen Highfield Sport malliston SP 460, SP 520, SP 600 (UUSI) ja SP 700 -malleihin. Monipuoliseen käyttöön soveltuvan Highfield Patrol -malliston PA 460 ja PA 600 -malleihin. Esillä on myös turvallinen ja helppokäyttöinen CL 380, joka on soveltuu loistavasti esimerkiksi ensimmäiseksi veneeksi lapselle.

Uiva 2024 - Highfield veneet

PATROL 460 on tyylikäs ja käytännöllinen vene, jota on kevyt, vakaa ja helppo ajaa. Vene toimii hyvin vesiurheilussa, nopeana yhteysveneenä ja kumppanina kalastuksessa. Vakaus ja helppokäyttöisyys tekee siitä mahtavan veneen koko perheen tarpeisiin.

PATROL 600 on suunniteltu vaativaan käyttöön. Pulverimaalattu alumiinirunko jäykällä palkistolla yhdistettynä syvään 26° V-pohjaan sekä laadukkaisiin Hypalon-putkiin tekee veneestä vakaan, kestävän, kevyen ja helposti käsiteltävän .

SPORT 460 on laadukas ja sporttinen vene, jossa yhdistyvät tyyli, turvallisuus, suorituskyky ja ajo-ominaisuudet saumattomasti. Syvä 20° V-pohja yhdistettynä ponttonien tuomaan vakauteen, tekevät veneen helpoksi käsitellä. 

SPORT 520 on laadukas ja sporttinen vene, jonka kyytiin mahtuu jopa kaksitoista henkilöä. Veneessä on loistavat säilytystilat keulassa, perässä sekä konsolin ja nojaistumen alla. Vene soveltuu hyvin harrastamiseen ja saaristoretkille. 24° V-pohja yhdistettynä ergonomisesti suunniteltuihin istuimiin takaavat mukavan kyydin.

SP600 on tyylikäs ja suorituskykyinen RIB-vene, joka tarjoaa erinomaisen ajokokemuksen niin urheilulliseen ajoon kuin rentoon veneilyyn. Veneessä yhdistyvät kevyet, mutta kestävät materiaalit sekä nykyaikainen muotoilu, tehden siitä täydellisen valinnan kaikille vesillä liikkujille. 

Sporttisessa SP700 veneessä yhdistyvät tyylikkyys ja suorituskyky mahtavalla tavalla tarpeidesi mukaan. Veneen jykevä pulverimaalattu alumiinirunko ja syvä 26° V-pohja yhdessä laajan varustetason kanssa tekee veneilystä nautinnollista. Veneen kyytiin mahtuu jopa 14 henkilöä. 

Lisätietoja:

+358 201 441 744
contact@yachtsagent.com

Highfield esite

Tutustu koko mallistoomme täällä tai lataa kattava Highfield-esite. Upeasta 20-sivuisesta esitteestämme löydät SPORT-, PATROL-, CLASSIC-, ULTRA LITE ja ROLL UP -mallistojen kaikkien veneiden tiedot ja hinnat. Voit tilata esitteen alla olevan painikkeen kautta.