Siirry suoraan sisältöön
Highfield SP 560

Tulevat kesätapahtumat 2021

Tuleva kesäkausi on täynnä mielenkiintoisia tapahtumia! Ensimmäiset Highfield RIB -moottoriveneet saapuvat Suomeen toukokuussa. Tapahtumissa pääset testaamaan Highfieldin RIB -moottoriveneiden ominaisuuksia ja tutustumaan loppuun asti suunniteltuun varusteluun. Tule siis tapaamaan meitä, niin mietimme yhdessä, mikä Highfield RIB -moottorivene varusteineen sopii parhaiten juuri sinulle! Ehdit saamaan uuden oman Highfieldin vielä tälle kesälle.
Huomioimme tapahtumien suunnitteluissa THL:n ja muiden viranomaisten ohjeistukset sekä erityisesti hygienian, jotta vieraiden ja oman henkilökuntamme turvallisuus tapahtumissa on aukotonta ja osallistuminen tapahtumaan on  mahdollisimman helppoa.

Highfield Koeajopäivä 19.6.2021 Inkoossa

Järjestämme Inkoon Venehotellilla Highfield Koeajopäivän 19.6.2021. Asiantuntijamme esittelevät Highfield-moottorivenemallistoamme ja sinulla on mahdollisuus päästä koeajamaan haluamaasi venettä. Tapahtuma tarjoaa turvallisen mahdollisuuden tutustua mallistoomme. Pyydämme varaamaan paikan tapahtumaan, jotta voimme järjestää tapahtuman turvallisesti. Highfield Koeajopäivän koeajot alkavat tasatunnein. Koeajettavat venemallit ovat Sport 560 ja Patrol 660. Maissa on esillä myös Highfield Ultra Lite ja Classic -veneitä sekä ePropulsion-sähköperämoottorit. Valitse koeajattava venemalli sekä sinulle sopiva aika alla olevasta varausnapista. Jos haluat koeajaa useamman venemallin, varaa oma koeajoaika kullekin veneelle. Tapahtumassa on mukana myös Inkoon Venehotelli. Tapahtuma on avoinna 10:00-18:00.

Lagoon Days with Highfield 10.-11.6.2021 

Alkukesän tärkein tapahtumamme on Lagoon Days with Highfield. Kahden päivän aikana pääset tutustumaan YachtsAgentin laajaan tuote- ja palveluvalikoimaan.
Asiantuntijamme esittelevät Highfieldin-moottorivenemallistoa sekä uudet Lagoon 42 ja Lagoon 50 -katamaraanit Lauttasaaressa HSK:n satamassa.
Tarjoamme sinulle turvallisen mahdollisuuden tutustua rauhassa koko mallistoomme. Pyydämme varaamaan tapahtumaan esittelyajan, jotta voimme järjestää tapahtuman turvallisesti. Varaa oma Lagoon- tai Highfield-koeajo alla olevasta varausnapista! Tapahtuma on auki 14:00-18:00. 

Tulossa myöhemmin:

Lagoon Escapade with Highfield, Nauvo 1.8.2021 klo 11:00 – 18:00 (Lagoon 42, Lagoon 50 ja Highfield-mallisto)
Uiva, Helsinki 19.-22.8.2021 (Lagoon 42, Lagoon 50 ja Highfield-mallisto)

JAA TARINA:

Varaa aika esittelyyn