Siirry suoraan sisältöön

Highfield mukana Suomiveneilee.fi Koeajotapahtumassa!

Suomiveneilee.fi koeajotapahtuma Helsingin Lauttasaaressa 17.-18.5.2024, Tervetuloa!

Suomiveneilee.fi Koeajotapahtuma – Lauttasaari 17.-18.5.2024

Koeajettavat venemallit ovat Highfield Patrol 600, Highfield Sport 520 Sekä Highfield Sport 460.

Tapahtumapaikka: Veneentekijäntien ranta, Lauttasaari Helsinki

Tapahtuman ajankohta: perjantai 17.5. klo 11-19 ja lauantai 18.5.2024 klo 11-16

Koeajotapahtumassa on mukana lähes 40 erilaista venettä. Koeajot ovat yleisölle maksuttomia ja veneissä on aina osaava ammattilainen kippari. Tapahtumassa on lisäksi tuotetoreja, työnäytöksiä, pelastusliivien ja sammuttimien huoltoa.

Lue lisää tapahtumasta!

Suomiveneilee.fi Koeajotapahtumassa pääset tutustumaan ja koeajamaan Highfield RIB-veneitä. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus tutustua lisää veneisiin, jotka ovat tunnettuja suorituskyvystään, kestävyydestään ja ajomukavuudestaan. Highfield RIB-veneet ovat valmistettu parhaista materiaaleista ja suunniteltu kestämään kovia olosuhteita merellä, tarjoten samalla turvallisen ja nautinnollisen kokemuksen vesillä. 

Olitpa sitten kokenut veneilijä tai vasta harkitsemassa ensimmäisen veneesi hankintaa. Tämä on erinomainen tilaisuus tutustua lähemmin Highfield-veneisiin ja löytää uusi luotettava kumppani seikkailuihisi vesillä. 

Voit varata koeajon ennakkoon täyttämällä oheisen lomakkeen. Varausikkuna aukeaa sen jälkeen, kun olet täyttänyt yhteystietosi lomakkeella. 

Highfield Patrol 600 on tilava ja monikäyttöinen 6 metriä pitkä RIB-vene, joka on suunniteltu vaativaan käyttöön. Se tarjoaa mukavuutta ja turvallisuutta jopa 14 henkilölle, ja sen maksimiteho on 150 hv, takaamassa suorituskyvyn kaikissa olosuhteissa.

Highfield Sport 520 on tyylikäs ja suorituskykyinen 5,2 metriä pitkä RIB-vene, joka tarjoaa ihanteelliset puitteet jopa 10 henkilön porukalle. Sport 520 maksimiteho on 100 hv, mikä varmistaa erinomaisen suorituskyvyn ja hallittavuuden vesillä.

Highfield Sport 460 on monipuolinen ja tyylikäs 4,6 mtriä pitkä RIB-vene, joka yhdistää turvallisuuden, suorituskyvyn ja helpon käsittelyn. Syvä V-pohja ja ponttonit tekevät siitä vakaan sekä helposti ohjattavan, tarjoten ihanteelliset puitteet jopa 9 hengen ryhmälle.  

Katso myös varastoveneemme tästä.

Lisätietoja:

+358 201 441 744
contact@yachtsagent.com

Highfield esite

Tutustu koko mallistoomme täällä tai lataa kattava Highfield-esite. Upeasta 20-sivuisesta esitteestämme löydät SPORT, PATROL, CLASSIC, ULTRA LITE ja ROLL UP -mallistojen kaikkien veneiden tiedot ja hinnat. Voit tilata esitteen alla olevan painikkeen kautta.