Siirry suoraan sisältöön

Highfield on mukana Suomiveneilee.fi -Koeajotapahtumassa 20.-21.5.2022

Suomiveneilee.fi Suuri Veneiden Koeajotapahtuma tuo yli 40 erilaista venettä pienistä perämoottoreista purjeveneisiin testattavaksi kaikille veneilystä ja vesillä liikkumisesta kiinnostuneille jälleen toukokuussa. Tule testaamaan merellä erilaisia veneitä osaavan ammattikipparin kanssa! Tapahtuma ja koeajot ovat osallistujille maksuttomia.

Kaikille veneilystä ja vesillä liikkumisesta kiinnostuneille avautuu jälleen toukokuussa upea mahdollisuus päästä kokeilemaan merellä erilaisia veneitä.

Highfieldin asiantuntijat ovat auttamassa sinua valitsemaan laadukkaan Highfield RIB-veneen. Tapahtumassa pääset tutustumaan mm. sporttiseen SP560 veneeseen ja sen ominaisuuksiin, sekä Patrol-malliston vaativaan käyttöön suunniteltuun PA660 malliin. Tapahtumassa on esillä myös Sport SP700 ja Highfieldin jollamallistoa. Esittelemme myös rakentamaamme sähkövenettä Highfield CL380 -mallia ePropulsion sähköperämoottorilla. Voit tutustua mallistoomme ennakkoon täältä!

Tule siis tapaamaan meitä, niin voimme yhdessä miettiä, mikä Highfield varusteineen sopii parhaiten juuri sinulle!

Suomalaisten venealan toimijoiden yhteinen koeajotapahtuma järjestetään Helsingin Lauttasaaressa Veneentekijäntien rannassa (Veneentekijäntie 1-5, 00210 Helsinki) perjantaina ja lauantaina 20.–21.5. Koeajot alkavat molempina päivinä kello 10 ja jatkuvat iltakuuteen saakka.

”Suomiveneilee.fi -koeajotapahtuma on hyvän tuulen tapahtuma, johon voi tulla kokeilemaan veneitä omien taitojensa rajoissa ammattitaitoisen kipparin ohjeistamana”, Venealan Keskusliitto Finnboatin toimitusjohtaja Jarkko Pajusalo sanoo.

Voit tutustua Suomiveneilee.fi -koeajopäiviin myös tapahtuman järjestäjän sivuilta!

Tutustu koeajoveneisiin

Highfield Patrol PA660

Patrol 660 on suunniteltu vaativaan käyttöön. Pulverimaalattu alumiinirunko jäykällä palkistolla yhdistettynä syvään 26° V-pohjaan sekä laadukkaisiin Hypalon-putkiin tekee veneestä vakaan, kestävän, kevyen, helposti käsiteltävän sekä erittäin merikelpoisen.

Highfield Sport SP560

Sport 560 on laadukas ja sporttinen RIB, jossa yhdistyvät saumattomasti tyyli, turvallisuus, suorituskyky ja ajo-ominaisuudet. Veneeseen mahtuu jopa kaksitoista henkilöä, joten voit huoletta lähteä ystäviesi kanssa veneilemään!

Tapahtumassa teitä palvelevat

Janne Kandelin
+358 44 546 0369
janne@yachtsagent.com

Timo Salminen
+358 400 465050
timo@yachtsagent.com