Siirry suoraan sisältöön
Highfield Sport 800

HIGHFIELD SPORT

Sport-malliston huoliteltu muotoilu ja hienostuneet yksityiskohdat kiinnittävät välittömästi huomiota. Muotoilun lähtökohtana ovat käyttäjän tarpeet. Kokonaisuuden rinnalle nousevat mietityt ja viimeistellyt yksityiskohdat, kuten tyylikkäät kahvat, kaasujouset laatikoissa ja tikkaukset tyynyissä sekä toimivat säilytystilat.

Ajaja ja matkustajat ovat toimivan designin keskiössä. Tyylikkäät ja mukavat istuimet ja sohvat takaavat miellyttävän kyydin. Syvä V-pohja sekä vankka alumiinirunko yhdistettynä putkien tuomaan vakauteen tekee ajosta hauskaa ja miellyttävää. Veneessä on myös miellyttävää viettää aikaa seurustellen ystävien kanssa tai vain löhöillä auringonottotasolla.

Veneillä on hauska tehdä retkiä saaristoon. Pienemmät Sportit soveltuvat hyvin vaikka ensimmäiseksi veneeksi lapsille ja toimivat loistavasti näppärinä pikkuveneinä mökillä. Suuremmat mallit sopivat pitkiinkin päiväretkiin tai kaikissa olosuhteissa käytettäväksi yhteysveneeksi saaristossa. Rakastu veneiden vakauteen, turvallisuuteen ja helppouteen! Sport-mallistosta löydät parhaan RIB-veneen ikimuistoiseen päivään vesillä.

Varaa aika esittelyyn

Janne Kandelin toimii Highfieldin myyntijohtajana

Janne Kandelin

Myyntijohtaja

+358 44 546 0368
janne.kandelin@yachtsagent.com
YachtsAgent
Veneentekijäntie 16
FI-00210 HELSINKI