Siirry suoraan sisältöön
Highfield Patrol 660

HIGHFIELD PATROL

Highfield Patrol on paras RIB-vene kaikkiin harrastuksiin. Highfield Patrol -mallistossa kaikesta huokuu Highfieldin DNA, Australian Ison valliriutan vaativat olosuhteet, joiden vaatimukset on huomioitu veneen suunnittelussa. Kun tarvitaan työkalua vaativiin olosuhteisiin, ajo-ominaisuudet ja kestävyys ovat ensiarvoisia. Loistava ergonomia yhdistettynä suorituskykyyn tekee Patrolista halutun työkalun ammattilaisille ja loistavan alustan vaativille veneilijöille erilaisiin tarpeisiin.

Tunnistat aidon Patrol RIB-veneen terävästä ja syvästä V-pohjasta, selkeistä ja tarkoituksenmukaisista linjoista sekä laadukkaasta viimeistelystä. Huomat kaikesta, että Patrol on käyttäjälle tehty. Yksityiskohdat ovat mietittyjä, tyyli on pelkistettyä sekä laatu on käsin kosketeltavaa. Mikään ei ole jäänyt puolitiehen.

Oletko menossa kalastamaan tai harrastatko vesiurheilua? Tarvitsetko luotettavan ja monitoimisen yhteysveneen mökille? Patrol-mallistolla voit mökiltä lähteä pitkille reissuille, kalastaa ja nauttia ajamisesta kelissä kuin kelissä täysin rinnoin.

Varaa aika esittelyyn

Janne Kandelin toimii Highfieldin myyntijohtajana

Janne Kandelin

Myyntijohtaja

+358 44 546 0368
janne.kandelin@yachtsagent.com
YachtsAgent
Veneentekijäntie 16
FI-00210 HELSINKI