Siirry suoraan sisältöön

Uuden sukupolven sähköperämoottori - Mercury Avator 7.5e

Mercury Avator 7.5e -sähköperämoottori

Mercury Avator 7.5e on uuden sukupolven sähköperämoottori, joka tarjoaa suorituskyvyn verrattavissa 3.5 hevosvoiman polttomoottoriin, mutta ilman polttoaineen aiheuttamia päästöjä. Sähköperämoottorin innovatiivinen poikittainen virtamoottoriteknologia mahdollistaa korkean vääntömomentin ja tehokkaan toiminnan alhaisilla nopeuksilla, lisäten tehoa ja energiatehokkuutta. Tämä tekee Avator 7.5e:stä erinomaisen valinnan monenlaisten pienveneiden, kuten Highfield alumiinirunkoisten jollien moottoriksi.  

Mercury Avator 7.5e soveltuu loistavasti Highfield Ultra Lite ja Classic malliston moottoriksi. Avator kuljettaa kevyitä Highfield jollia äänettömästi ja tehokkaasti. Aamuinen veneretki satamasta ilman kanssaveneilijöiden herättämistä tai luonnonsatamista lähteminen tutkimaan heräävää luontoa, on mahdollista hiljaisen Avator -moottorin ansiosta. Voit nauttia saaristosta puhtaasti ja äänettömästi vesillä lipuen jollalla, luonnon ehdoilla. 

Mercury Avator 7.5e Sähköperämoottorin edut

  • Avator 7.5e -sähköperämoottorin hiljainen käynti ja tasainen suorituskyky takaavat, että voit saavuttaa kohteesi keskustelun häiriintymättä. Se on neljä kertaa hiljaisempi käyttäjälleen kuin vastaava nelitahtinen bensiinimoottori täydellä kaasulla. 
  • Avator -sähköperämoottori on ekologisempi vaihtoehto, tehden veneilystä mahdollista ilman pakokaasuja ja suoria päästöjä. 
  • Avator -moottorissa ei ole polttoainetta, eikä siitä synny käryjä, joten voit säilyttää sitä kotona tai suuremmassa veneessä ilman polttoaineen varastointiin liittyviä huolia. 


Lue lisää täältä.

Ympäristö- ja käyttäjäystävällisyys

Mercury Avator 7.5e sähköperämoottori edustaa veneilyn tulevaisuutta, jossa ympäristöystävällisyys ja käyttäjäystävällisyys kulkevat käsi kädessä. Se tarjoaa kestävän ja luotettavan vaihtoehdon kaikille, jotka haluavat yhdistää veneilyn nautinnon ja vastuullisen asenteen ympäristöön.

RIB-veneet tarjoavat jännittävän tavan nauttia vesillä liikkumisesta, ja Highfield alumiiniveneet ovat erinomainen vaihtoehto niille, jotka arvostavat laatua, helppoutta ja suorituskykyä. Riippumatta siitä, oletko harrastelija vai ammattilainen, RIB-veneet tarjoavat mahdollisuuden seikkailla vesillä turvallisesti ja tyylikkäästi. Highfieldin valmistamat RIB-alumiiniveneet ovat varma valinta, kun suunnittelet tulevaa veneilykauttasi. Tutustu kattavaan Highfield RIB-alumiinivene valikoimaan.

Highfield esite

Tutustu koko mallistoomme täällä tai lataa kattava Highfield-esite. Upeasta 20-sivuisesta esitteestämme löydät SPORT-, PATROL-, CLASSIC-, ULTRA LITE ja ROLL UP -mallistojen kaikkien veneiden tiedot ja hinnat. Voit tilata esitteen alla olevan painikkeen kautta.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä