Siirry suoraan sisältöön
Highfield SP 460

HIGHFIELD ON TEHTY KESTÄMÄÄN

Highfieldien valmistuksessa laatu on tärkein tavoite. Jokaisen Highfieldin alumiinirunko korroosiosuojataan ja pulverimaalataan aina pienimmästä jollasta suurimpaan avomeri-RIB-veneeseen. Tätä tekniikkaa on käytetty ja kehitetty jo kolmenkymmen vuoden ajan. Ennen maalausta alumiinirungot esikäsitellään australialaisella tekniikalla maalin kiinnittymisen varmistamiseksi. Highfield käyttää markkinajohtaja AkzoNobel Interpon tuotteita maalauksessa. Alumiini ei vety ja se säilyttää ominaisuutensa vuodesta toiseen. Putket valmistetaan omassa tehtaassa maailman parhaista materiaaleista, ranskalaisesta ORCA® Hypalon ja saksalaisesta Mehler Valmex® PLUS PVC. Parhaat materiaalit yhdistettynä huippuluokan suunnitteluun ja ISO standardoituun laadunvalvontaan takaavat kestävät jokasään moottoriveneet.

Veneellä on kahden (2) vuoden takuu. Rungolle annetaan viiden (5) vuoden takuu. Kaupallisessa käytössä veneelle on voimassa yhden (1) vuoden takuu.

Kun rekisteröit veneesi Highfieldin asiakasrekisteriin, tarjoamme asiakasetuna veneelle ORCA® Hypalon-putkien osalta kymmenen (10) ja ja Mehler Valmex® PLUS PVC-putkien osalta viiden (5) vuoden takuun.

 • Kankaan mekaaniset ominaisuudet ja liimautuvuus (ISO 1421, ISO 4674 ja ISO 2411)
 • Lämpötesti ja sauman lujuustestit (ISO 6185)
 • Ilmatiiviys (ISO 6185)
 • Nopeutettu säätesti (ISO 4892)
 • Esikäsittely (BS EN 12206-1)
  Paksuus (ISO 2178)
  Pinnoitteen tarttuminen alustaan (ISO 2409 ja ISO 4624)
  Nopeutettu säätesti (ISO 11507)
  Suolansuihkutustesti (ISO 9227)
Katso video

12 hyvää syytä valita Highfield

Kaikkien Highfieldien alumiinirunko on tehty meriolosuhteisiin kehitetystä korkealaatuisesta alumiinista. Rungon osat leikataan plasmaleikkurilla, jolla varmistetaan millilleen oikean kokoiset osat. Alumiinirungolla saavutetaan erittäin jäykkä ja kevyt rakenne, joka kestää ja pysyy yhtä kevyenä kymmenien vuosienkin jälkeen. Kevyempi vene kuluttaa vähemmän polttoainetta ja tarvitsee vähemmän hevosvoimia. Highfield on kestävä kumppanisi!

Lähtökohta suunnittelussamme on tuottaa käyttäjälle paras mahdollinen moottorivene. Paras tuote noudattaa korkeita laatustandardeja. Highfield Boats tekee jatkuvasti valtavasti työtä parhaiden ja korkeatasoisten materiaalien löytämiseksi. Veneissämme käytetään vain todistetusti kestäviä ja laadukkaita materiaaleja, joiden jokainen toimituserä testataan tehtaalla ennen veneen valmistusta.

Highfield RIB-veneiden perusteet on luotu Australiassa 1990-luvulla, jossa Swift Marine aloitti korkeatasoisten pulverimaalattujen alumiinirunkoisten RIB-veneiden rakentamisen. Tämä tietotaito on tuotu suoraan Highfieldin käyttöön niin veneiden suunnittelussa kuin korkealaatuisessa valmistuksessa. Highfied on myynyt jo yli 27 000 RIB-venettä yli 40 maassa vuodesta 2011 alkaen.

Syvät V-pohjat tuovat mukanaan mahtavan ajettavuuden niin pienessä ja terävässä aallokossa kuin suurissa mainingeissa. Leveät nousulistat yhdistettynä suuriin putkiin tekevät ajosta pehmeää ja kuivaa. Keveyden ja putkien ansiosta vene nousee liukuun nopeasti pienissä nopeuksissa. Syvä V-pohja tuo normaalisti mukanaan kiikkeryyttä, mutta RIB-veneissä putket pitävät veneen vakaana niin ajossa kuin rantautuessa.

Arvostatko helppoa nousua veneeseen ja laiturille? Highfieldiin on helppo astua suoraan veneen sivulta. Putkien päälle on turvallista astua. Vene ei kallistu ja veneessä on runsaasti kahvoja, joista voit ottaa tukea. Veneellä on turvallista rantautua laituriin putkien antaessa suojaa törmäyksiä vastaan. Kaikissa Highfieldeissä on putkissa myös jykevät törmäyslistat, jotka antavat hyvän lisäsuojan. Veneen matala profiili yhdistettynä syvään V-pohjaan tekee käsittelystä helppoa ja vähentää tuulen vaikutusta. Highfield RIB-veneet sopivat mm. kalastamiseen, vesisuksien vetoon, veneenkäsittelyn opiskeluun, saariston tutkimiseen ja nopeaan lähtöön lähikauppaan ja yhteysveneeksi ja myös ammattikäyttöön offshore-veneeksi.

RIB-veneissä voidaan käyttää erittäin syvää V-pohjaa, jolla tarkoitamme yli 20° kulmaa. Highfieldin leveät nousulistat mahdollistavat syvän V-pohjan käytön. Highfield toimii niin kovassa kuin hitaassakin vauhdissa. RIB-veneiden putket toimivat ajossa kuin trimmilevyt ja pitävät veneen suorassa mahdollistaen aaltojen halkaisun aina optimaalisessa asennossa. Pystyt nauttimaan syvän V-pohjan edusta ilman haittana olevaa kallistelua.

Panostus käytännölliseen laatuun tuo Highfieldin ulkonäköön oman selkeän tyylin. Sport mallisto on tyylikäs kokonaisuus, jossa nousevat esiin mietityt ja viimeistellyt yksityiskohdat, kuten tyylikkäät kahvat, tikkaukset tyynyissä sekä runsaat ja toimivat säilytystilat. Patrol mallisto tarjoaa ajattoman käytännöllisen designin, joka huokuu suorituskykyä ja toiminnallisuutta. Voit yksilöidä veneesi ulkonäön valitsemalla Highfieldin monista tarkkaan harkituista väriyhdistelmistä juuri itsellesi sopivan kokonaisuuden ja tyylin. Tyynyjen upeat värit tuovat lisäilmettä veneeseen. Oranssit ja punaiset veneet on suunniteltu nimenomaan ammattikäyttäjien tarpeita silmällä pitäen.

Highfieldin jykevä rakenne yhdistettynä erinomaisiin merenkulkuominaisuuksiin tekee veneistä turvallisia. Kaikkien Highfieldien putkissa on vähintään kolme erillistä osastoa ja jo 5 metrisistä malleista alkaen osastoja on kuusi. Turvallisuus tulee esiin päivittäisessä käytössä. Highfieldit ovat kaikki erittäin vakaita sekä ajossa että rantautuessa. Vaikka useampi aikuinen seisoo veneen samalla puolella, ei RIB-vene juurikaan kallistu. Rantautuminen on putkien antaman suojan sekä vakauden takia turvallista.

Highfieldin yksi keskeisimmistä suunnitteluperiaatteista on käytännöllisyys. Kaikkien veneiden yksityiskohdat on mietitty käyttäjän tarpeiden mukaan. Tämä näkyy niin ajajan ja matkustajien ergonomiassa kuin viimeistellyissä yksityiskohdissa. Köysille on varattu omat paikat, veneessä on helppo liikkua turvallisesti useiden oikein mietittyjen kahvojen tukemana ja veneen sisäpohjassa on aina liukumista estävä pinta. Veneiden monipuoliset  ja laadukkaat lisävarusteet mahdollistavat veneen varustelun jokaisen asiakkaan omiin tarpeisiin.

Rungon keveys yhdistettynä putkien tuomaan kantavuuteen ja vakauteen mahdollistaa ison hyötykuorman. Jo 5 metrin Highfield RIB-veneessä on yli kymmenen hengen kantavuus. Hyötykuorma verrattuna veneeseen ilman kantavia putkia on lähes kaksinkertainen. Voitte huoletta lähteä mökiltä yhdessä tuttavien kanssa käymään lähikaupassa tai ajelulla isollakin ryhmällä.

Koko rungon pulverimaalaus erottaa Highfieldit muista alumiiniveneistä. Jokainen vene valmistellaan huolellisesti pulverimaalausta varten. Pulverimaali levitetään tasaisesti rungon kaikille pinnoille, jonka jälkeen vene viedään uuniin, jossa pienet pulveripartikkelit su-lavat tasaiseksi ja kovaksi pinnaksi. Etuna on näyttävä pinta, joka kestää kovaa käyttöä. Pulverimaalaus on myös ekologisesti kestävää ja suojelee luontoa, sillä ylimääräinen pulveri kerätään prosessissa ja se voidaan käyttää uudelleen. Prosessissa ei tarvita ollenkaan liuottimia.

Highfieldin alumiinirunko on 100 % hitsattu ja pulverimaalattu. Jykevä runko kestää vuodesta toiseen. Pulverimaalaus tekee rungosta entistäkin pitkäikäisemmän. Putkissa käytetään sekä Mehler Valmex® PLUSPVC että ORCA® Hypalon materiaaleja, jotka ovat markkinoiden parasta laatua. Korkealaatuiset materiaalit yhdistettynä tiukkaan laadunvalvontaan tekevät Highfieldeistä arvostettuja veneitä, mikä näkyy myös jälleenmyyntiarvossa.

Tutustu suosikkimalleihimme

Highfield CL 380
Highfield SP 420
Highfield SP 520
Highfield SP 560
Highfield esite

KAIKKI TIETO HIGHFIELD-MALLEISTA

Lataa kattava Highfield-esite ja tutustu koko mallistoon.
Upeasta 20-sivuisesta esitteestämme löydät SPORT-, PATROL-, CLASSIC-, ULTRA LITE ja ROLL UP -mallistojen kaikkien veneiden tiedot ja hinnat.

Voit tilata esitteen alla olevan painikkeen kautta.