Siirry suoraan sisältöön
Highfield Koeajopäivä Patrol PA 660

Highfield Koeajopäivä 24.9.2022 Inkoossa

Highfield Koeajopäivä järjestetään Inkoon Venehotellilla lauantaina 24.9.2022 klo 10–16. Asiantuntijamme esittelevät Highfield-moottorivenemallistoamme ja sinulla on mahdollisuus päästä testaamaan veneitä. Tapahtuma tarjoaa turvallisen mahdollisuuden tutustua mallistoomme. Pyydämme varaamaan paikan koeajoon ennakkoon. 

Highfield Koeajopäivänä koeajettavat venemallit ovat Patrol 540 ja Patrol 660. Koeajoveneiden lisäksi näytillä ovat myös Highfield Sport 800 sekä laaja mallisto Highfield Patrol, Sport, Ultra Lite ja Classic RIB-veneitä. Katso myös varastoveneemme tästä. Valitse koeajettava venemalli sekä sinulle sopiva aika alla olevista varausnapeista. Jos haluat tulla testaamaan molemmat venemallit, varaa oma koeajoaika kullekin veneelle. Tapahtumassa on mukana myös Inkoon Venehotelli.

Paikka: Inkoon Venehotelli, Kalasatamantie 131, 10210 INKOO
Päivämäärä: 24.9.2022
Aika: 10–16

HIGHFIELD KOEAJOPÄIVÄ -SYYSTARJOUS

Sovi kaupoista nyt, saat 2022/2023 talvisäilytyksen Inkoon Venehotellilla veloituksetta! Venehotelli on erikoistunut tekemään modernien moottoriveneiden säilytyksestä ja ylläpidosta mahdollisimman vaivatonta. Tarkoitusta varten rakennetussa hyllyssämme veneesi lepää huollettuna, siistittynä ja kuivana. Se on aina nopeasti lähtövalmiina silloin, kun sinä haluat. Tule siis testaamaan RIB-veneitä ja tartu Highfield Koeajopäivän -syystarjoukseen.

Lisätietoja:

+358 201 441 744
contact@yachtsagent.com

HighField-esite-animaatio

Tutustu koko mallistoomme täällä tai lataa kattava Highfield-esite. Upeasta 20-sivuisesta esitteestämme löydät SPORT-, PATROL-, CLASSIC-, ULTRA LITE ja ROLL UP -mallistojen kaikkien veneiden tiedot ja hinnat. Voit tilata esitteen alla olevan painikkeen kautta.

Lämpimästi tervetuloa!

JAA TARINA: