Siirry suoraan sisältöön

INEOS TEAM UK ja Highfieldin yhteistyö

INEOS TEAM UK ja Highfieldin yhteistyö alkoi jo 2018. Tiimillä on useampi iso Highfield RIB -moottorivene käytössä tiimin tukiveneenä. INEOS TEAM UK on brittiläinen joukkue, joka kilpailee Extreme Sailing -sarjassa ja osallistuu 36. America’s Cup Challenge -kilpailuun. Veneet hankittiin tukemaan joukkueen menestymistä kilpailussa.

INEOS TEAM UK:n ensimmäiset Highfield veneet toimitettiin Hendy Groupin kautta. Kyseessä on kolme mittatilaustyönä valmistettua korkean suorituskyvyn Highfield RIB -venettä, jotka on suunnitellut Adam Younger.

Ineos Team UK

Hendy Groupin toimitusjohtaja Paul Hendy mukaan yhtiö on iloinen saadessaan osallistua tällaiseen jännittävään ja tehokkaaseen projektiin. “Olemme uskomattoman ylpeitä siitä, että meidät on valittu viralliseksi kumppaniksi tähän haasteeseen, joka huipentuu Uusi-Seelantiin vuonna 2021. Ei ole epäilystäkään siitä, että joukkue on herättänyt yleisön mielenkiinnon ja olemme innoissamme siitä, että olemme kumppani tällaisessa uskomattomassa projektissa.”

James Stagg, INEOS TEAM UK:n operatiivisen toiminnan johtaja: ”Teemme läheistä yhteistyötä Highfieldin kanssa suunnitellaksemme räätälöityjen korkean suorituskyvyn tukiveneet tiimin käytettäväksi 36. America’s Cup – kilpailussa.
”Veneet lasketaan vesille täällä Solentissa, ja ne matkustavat joukkueen kanssa America’s Cup World Series -sarjassa ennen siirtymistään Aucklandiin käytettäväksi AC36: ssa. AC75-kilpailuvene saavuttaa yli 60 solmun nopeuden ja kilpailee useissa eri paikoissa ja olosuhteissa ympäri maailmaa. Meidän oli tehtävä yhteistyötä luotettavan ja tehokkaan toimittajan kanssa. ”Highfield RIB -moottoriveneet toimitetiin keväällä 2019 INEOS TEAM UK:lle.

36. America’s Cup Challenge huipentuu Aucklandissa, Uudessa Seelannissa 6.-15.3.2021. INEOS TEAM UK pärjäsi hienosti osakilpailuissa ja sijoittui toiseksi 15.1-22.2.2021 järjestetyssä PRADA CUPissa. INEOS TEAM UK ei näin ollen osallistu 36. America’s Cup Challenge loppukilpailuun. Loppukilpailussa ovat mukana Emirates Team New Zealand ja Luna Rossa Prada Pirelli Team

Lue lisää INEOS TEAM UK: www.ineosteamuk.com

Lue lisää 36. America’s Cup Challenge: www.americascup.com

Lue alkuperäinen teksti kuvineen

Kuvat: Benharris020

JAA TARINA:

Varaa aika esittelyyn

Janne Kandelin toimii Highfieldin myyntijohtajana

Janne Kandelin

Myyntijohtaja

+358 44 546 0368
janne.kandelin@yachtsagent.com
YachtsAgent
Veneentekijäntie 16
FI-00210 HELSINKI