Siirry suoraan sisältöön

HIGHFIELD-VENEIDEN KOKOONPANO

Highfield-veneiden kokoonpano on tärkeä prosessi

Highfield-veneiden kokoonpano laatukontrolloitu prosessi. Aina välillä meiltä kysytään tulevatko Highfieldin alumiinirunkoiset RIB-veneet tehtaalta meille valmiina, ja mitä me oikeastaan YachtsAgentilla teemme veneille. Seuraavassa kerromme, miten prosessi etenee.
Veneet saapuvat Highfieldin tehtaalta Suomeen 40 jalan konteissa. Kaikki veneiden rungot ja kalusteet on pakattu erikseen. Jokainen meille toimitettava tuote on myös selkeästi merkitty ja kaikista löytyvät sarjanumerot. Tämä takaa, että kaikki tuotteet ovat yksilöitävissä laadunvalvonnan näkökulmasta. Kontin saapuessa hallillemme puramme sen noin tunnissa, jonka jälkeen kaikki tuotteet siirretään varastoon.

Highfield veneiden kokoonpano on laatutarkkailtu prosessi
Veneiden kokoaminen aloitetaan tuomalla kaikki veneeseen kuuluvat kalusteet kokoonpanopaikalle. Tämän jälkeen suojapahvit sekä muovit poistetaan ja kaikki osat tarkistetaan huolellisesti. Seuraavaksi täytämme ponttonit. Ponttonien ilmatiiviys varmistetaan pitämällä ponttonissa paine ja tarkastamalla tämä noin viikon kuluttua. Samalla tarkastetaan veneen polttoainejärjestelmä.
Highfield veneiden kokoonpano on laatutarkkailtu prosessi

Highfield-veneiden kokoonpano ja veneiden huolellinen tuotantoprosessi

Jokaisesta veneestä laaditaan tuotantokirjanpito omalla yksilöidyllä numerolla, jossa on listattu kaikki veneeseen tulevat tarvikkeet sarjanumeroineen. Jokainen työvaihe ja kokoonpanoon osallistunut henkilö kirjataan listaan. Listaan kirjataan myös mahdolliset huomiot asennuksista. Kaikista työvaiheista löytyvät omat ohjeet, joita päivitämme aina tarpeen mukaan. Näin voimme varmistaa, että tuotantoprosessimme on läpinäkyvä ja toimiva.

Veneissä ja konsoleissa on aina esiasennettuna sähköt. Ennen konsolin asentamista veneeseen teemme kaikki asennusreiät plotterille, mittareille, radiolle, kaasukahvalle jne. Kun kaikki laitteet on asennettu konsoliin, asennetaan konsoli veneeseen. Asennukset on helppo ja nopea tehdä, eikä veneeseen tule likaa ja pölyä. Lopuksi veneeseen asennetaan vielä moottori ja akku sekä tarkistetaan, että kaikki laitteet toimivat. 

Ennen kuin luovutamme veneet asiakkaille, koeajamme ne vedessä, ja varmistamme että kaikki toimii juuri niin kuin pitääkin. Tämän jälkeen kaikki on valmista ja vene on valmiina uudelle asiakkaalle.

Highfield veneiden kokoonpano on laatutarkkailtu prosessi
Highfield esite

Tutustu koko mallistoomme täällä tai lataa kattava Highfield-esite. Upeasta 20-sivuisesta esitteestämme löydät SPORT-, PATROL-, CLASSIC-, ULTRA LITE ja ROLL UP -mallistojen kaikkien veneiden tiedot ja hinnat. Voit tilata esitteen alla olevan painikkeen kautta.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä