Siirry suoraan sisältöön

Highfield uutisia maailmalta

Lue tuoreimmat Highfield uutiset!

Viime viikolla järjestetyn Barcolana-purjehduskilpailun aikana Highfield Boats tarjosi vesillä tapahtuvaan tukitoimintaan joukon Highfield RIB-veneitä, ja haluamme jakaa tästä mielenkiintoisesta yhteistyöstä hieman lisää tietoa.

Highfield Boats mukana Barcolana-purjehduskilpailussa

Barcolana-purjehduskilpailun 55. vuosijuhla oli huikea tapahtuma, joka sai yli 1800 osallistujaa kokoontumaan Italian Triestenlahdelle sunnuntaina 8. lokakuuta 2023. Highfield yhteistyössä Burin Boatsin kanssa tarjosi joukon ilmatäytteisiä RIB-veneitä, jotka toimivat tukialuksina tässä mahtavassa tapahtumassa.

Barcolana-viikko RIB-veneillä

Koko Barcolana-viikon ajan 18 Highfield-venettä toimivat lehdistön, vieraanvaraisuuden ja kilpailujärjestelyjen tarpeisiin. Venekokoelmaan kuului Highfieldin Sport– ja Patrol -mallit, joiden koot vaihtelivat 660:stä 900:aan. Nämä veneet oli räätälöity erityisesti Barcolana 55 -kilpailua varten.

Mathilde Delfourin, Highfield Europaan toimitusjohtaja, kommentoi: ”Barcolana on yksi Euroopan kilpailukalenterin huippuhetkistä tuhansille purjehdusharrastajille. Olemme erittäin ylpeitä tästä mahtavasta mahdollisuudesta esitellä valikoimaamme ja osoittaa ne kyvyt, joista Highfield Boats tunnetaan.”

Highfield Boats suurena tukijana maailmanlaajuisesti eri tapahtumissa

Hiljattain Highfield France vahvisti virallisen tukijan asemansa Pariisin 2024 olympia- ja paralympialaisissa. Tähän ennennäkemättömään sopimukseen sisältyy yli 90 venettä erilaisiin tehtäviin. Highfieldin RIB-veneet tulevat olemaan ratkaisevassa roolissa varmistamassa kilpailujen turvallisuutta ja sujuvaa toimintaa. RIB-veneet tarjoavat välttämätöntä tukea kilpailijoiden, valmentajien ja tapahtumanjärjestäjien tarpeisiin vesillä. Highfieldin luotettavuus ja laatu ovat erinomaisessa yhteensopivuudessa Pariisin 2024 olympia- ja paralympialaisten kaltaisten suurten ja vaativien tapahtumien kanssa.

 Highfield Boats on ylpeä siitä, että heidän veneitään on käytetty turvallisuus-, lehdistö-, valokuvaus- ja kilpailujärjestelytehtävissä muun muassa Vendée Globe, Route Du Rhum ja monissa kansainvälisissä purjehdustapahtumissa, kuten Extreme Sailing Series ja TP52-sarja.

Jos haluat saada lisätietoja Highfield Boatsin RIB-veneistä, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Olemme täällä vastaamassa kaikkiin kysymyksiisi ja auttamassa sinua löytämään täydellisen veneen tarpeisiisi.

RIB-veneet tarjoavat jännittävän tavan nauttia vesillä liikkumisesta, ja Highfield alumiiniveneet ovat erinomainen vaihtoehto niille, jotka arvostavat laatua, helppoutta ja suorituskykyä. Riippumatta siitä, oletko harrastelija vai ammattilainen, RIB-veneet tarjoavat mahdollisuuden seikkailla vesillä turvallisesti ja tyylikkäästi. Highfieldin valmistamat RIB-alumiiniveneet ovat varma valinta, kun suunnittelet seuraavaa veneilykauttasi. Tutustu kattavaan Highfield RIB-alumiinivene valikoimaan.

Highfield esite

Tutustu koko mallistoomme täällä tai lataa kattava Highfield-esite. Upeasta 20-sivuisesta esitteestämme löydät SPORT-, PATROL-, CLASSIC-, ULTRA LITE ja ROLL UP -mallistojen kaikkien veneiden tiedot ja hinnat. Voit tilata esitteen alla olevan painikkeen kautta.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä