Siirry suoraan sisältöön
Highfield CL 360

Highfield mukana Naantalin venemessuilla 28.-30.5.2021

Naantalin Venemessut täyttävät vierassataman toukokuun viimeisenä viikonloppuna. Highfield ja YachtsAgent ovat mukana! Tapahtuma järjestetään 28-30.5.2021 ja se avaa perinteisesti veneilykauden. Naantalin Venemessut ovat kaupallisesti yksi tärkeimmistä veneilyalan tapahtumista Suomessa. 

Highfield Naantalin Venemessuilla

Naantalin Venemessut tarjoavat hyvän tilaisuuden tutustua useisiin venemalleihimme. Asiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan laadukkaan Highfield RIB-veneen.  Meillä on tarjolla myös huikeita messutarjouksia. Kannattaa siis vierailla tapahtumassa Highfieldin osastolla ja poimia parhaat tarjoukset! 

Ensimmäiset Highfieldit saapuvat Suomeen maaliskuussa. Olemme myyneet jo useita veneitä, mutta hyviä vaihtoehtoja löytyy vielä vapaana. Messuilla pääset tutustumaan Highfield RIB-veneiden ominaisuuksiin ja tilaamaan  veneen alkukesän toimitukseen. Tule siis tapaamaan meitä, niin voimme yhdessä miettiä, mikä Highfield varusteineen sopii parhaiten juuri sinulle!   

Tutustu ennakkoon mallistoomme täältä

Naantalin Venemessuilla on esillä sekä uusia  että käytettyjä veneitä. Veneiden lisäksi voi tutustua tuotteisiin ja palveluihin jotka liittyvät kesään ja vapa-aikaan. Näytteilleasettajia on mukana vuosittain lähes 150 yritystä ja messuvieraita tapahtumassa käy noin 20 000. Tapahtuma on yleisölle maksuton. 

Tutustu Naantalin Venemessut -tapahtumaan täältä

JAA TARINA:

Katso video

Varaa aika esittelyyn

Janne Kandelin toimii Highfieldin myyntijohtajana

Janne Kandelin

Myyntijohtaja

+358 44 546 0368
janne.kandelin@yachtsagent.com
YachtsAgent
Veneentekijäntie 16
FI-00210 HELSINKI