Siirry suoraan sisältöön

Highfield laajennus Yhdysvalloissa

Highfield Boats USA avaa uuden 4 645 m² varaston ja kokoonpanolaitoksen Michiganissa

Highfield Boats on ylpeä ilmoittaessaan uudesta laajennuksestaan Yhdysvalloissa. Uusi 4 645 m² varasto- ja kokoonpanolaitos Michiganissa on jännittävä askel eteenpäin yrityksen kasvustrategiassa. Tämä investointi tarjoaa monia etuja paitsi Highfieldille myös kaikille Highfieldin asiakkaille.

Laajennus yhteenvetona

Uusi tila sijaitsee Michiganin osavaltiossa, ja se on suunniteltu vastaamaan Highfield Boatsin kasvavaan kysyntään Yhdysvalloissa. Se tarjoaa lisää varastotilaa, joka mahdollistaa nopeamman toimituksen ja paremman palvelun paikallisille jälleenmyyjille ja asiakkaille.

Tehokkuus ja laatu avainasemassa

Highfield Boats tunnetaan laadukkaista ja kestävistä RIB-veneistään, ja uusi kokoonpanolaitos varmistaa, että jokainen vene rakennetaan huippuluokan ammattitaidolla. Laajennus on suunniteltu parantamaan tehokkuutta ja takaamaan, että asiakkaat saavat parasta mahdollista laatua.

Highfieldin tulevaisuus näyttää valoisalta

Highfieldin uusi 4 645 m² varasto- ja kokoonpanolaitos Michiganissa on jännittävä vaihe Highfieldin kasvutarinassa. Se osoittaa sitoutumistamme laatuun, tehokkuuteen ja paikallisiin yhteisöihin. Olemme innoissamme tulevista mahdollisuuksista ja odotamme innolla, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Lue lisää laajennuksesta. 

Jos olet kiinnostunut lisätiedoista tästä laajennuksesta tai haluat lisätietoja Highfield Boatsin RIB-veneistä, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Olemme täällä vastaamassa kaikkiin kysymyksiisi ja auttamassa sinua löytämään täydellisen veneen tarpeisiisi.

 

RIB-veneet tarjoavat jännittävän tavan nauttia vesillä liikkumisesta, ja Highfield alumiiniveneet ovat erinomainen vaihtoehto niille, jotka arvostavat laatua, helppoutta ja suorituskykyä. Riippumatta siitä, oletko harrastelija vai ammattilainen, RIB-veneet tarjoavat mahdollisuuden seikkailla vesillä turvallisesti ja tyylikkäästi. Highfieldin valmistamat RIB-alumiiniveneet ovat varma valinta, kun suunnittelet seuraavaa veneilykauttasi. Tutustu kattavaan Highfield RIB-alumiinivene valikoimaan.

Highfield esite

Tutustu koko mallistoomme täällä tai lataa kattava Highfield-esite. Upeasta 20-sivuisesta esitteestämme löydät SPORT-, PATROL-, CLASSIC-, ULTRA LITE ja ROLL UP -mallistojen kaikkien veneiden tiedot ja hinnat. Voit tilata esitteen alla olevan painikkeen kautta.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä