Siirry suoraan sisältöön
Koeajo - Highfield RIB-veneet - Lauttasaari 7.10

Highfield koeajo Lauttasaaressa

HSK-satamassa lauantaina 14.10.2023 klo 11-15

Koeajettavat venemallit ovat Highfield Sport 460, Highfield Sport 700 sekä Highfield Patrol 540

Valitse koeajettava RIB-vene sekä sinulle sopiva aika alla olevasta varauslomakkeesta. Jos haluat tulla testaamaan enemmän kuin yhden RIB-veneen, varaathan oma koeajo kullekin veneelle.

Paikka: Helsingin HSK:n satama, Vattuniemen puistotie 1, 00210 Helsinki

Ajankohta: lauantai 14.10. 2023 klo 11-15 

Highfield Sport 460 on monipuolinen ja tyylikäs alumiini RIB-vene, joka yhdistää turvallisuuden, suorituskyvyn ja helpon käsittelyn. Syvä V-pohja ja ponttonit tekevät siitä vakaan sekä helposti ohjattavan, sopien niin harrastuksiin kuin perheen yhteiseen ajanviettoon vesillä. Veneessä on vesihiihtotanko tai targakaari mikä mahdollistaa erilaiset vesiharrastukset

Highfield Sport 700 on urheilullinen alumiinivene, joka yhdistää elegantin muotoilun ja erinomaisen suorituskyvyn. Vene on suunniteltu huomioiden käytettävyys yksityiskohtia myöten, kuten istuimien integroiduilla kahvoilla, kaasujousilla varustetuilla luukuilla ja kätevillä säilytystiloilla. Highfield Sp700 tarjoaa täydelliset puitteet rentoutumiseen vesillä ja mahdollistaa monipuoliset vesiurheilumahdollisuudet, kuten vesisuksien vetämisen. Veneen kyytiin mahtuu jopa 13:n hengen porukka.

Highfield Patrol 540 on monikäyttöinen alumiinivene, joka sopii loistavasti mökkeilyyn ja monenlaiseen harrastamiseen. Sen vankka alumiinirunko, syvä V-pohja ja laadukkaat ponttonit tekevät siitä vakaudeltaan, kestävyydeltään ja kantavuudeltaan erinomaisen valinnan jopa 12 henkilön retkiin. Tämä alumiinivene soveltuu mainiosti vesiurheiluun, kalastukseen ja perheen retkiin saaristossa. 

Katso myös varastoveneemme tästä.

Lisätietoja:

+358 201 441 744
contact@yachtsagent.com

Highfield esite

Tutustu koko mallistoomme täällä tai lataa kattava Highfield-esite. Upeasta 20-sivuisesta esitteestämme löydät SPORT-, PATROL-, CLASSIC-, ULTRA LITE ja ROLL UP -mallistojen kaikkien veneiden tiedot ja hinnat. Voit tilata esitteen alla olevan painikkeen kautta.

Lämpimästi tervetuloa  koeajamaan laadukkaat Highfieldin RIB-veneet!

JAA TARINA: