Siirry suoraan sisältöön

Highfield koeajo Lauttasaaressa

Highfield Sport 520 RIB vene

HSK-satamassa lauantaina 4.5.2024 klo 11-15

Koeajettavat venemallit ovat Highfield Sport 460, Highfield Sport 520 Sekä Highfield Sport 520

Koeajo paikka: Helsingin HSK:n satama, Vattuniemen puistotie 1, 00210 Helsinki

Koeajo ajankohta: lauantai 4.5.2024 klo 11-15 

Highfield Sport 460 on monipuolinen ja tyylikäs alumiini RIB-vene, joka yhdistää turvallisuuden, suorituskyvyn ja helpon käsittelyn. Syvä V-pohja ja ponttonit tekevät siitä vakaan sekä helposti ohjattavan, sopien niin harrastuksiin kuin perheen yhteiseen ajanviettoon vesillä. Veneessä on vesihiihtotanko tai targakaari mikä mahdollistaa erilaiset vesiharrastukset

Highfield Sport 520 on laadukas ja sporttinen RIB-vene, joka yhdistää tyylin, turvallisuuden, suorituskyvyn ja ajo-ominaisuudet saumattomasti. Sen tilavuus mahdollistaa jopa 12 henkilön turvallisen veneilykokemuksen. Sport 520 sopii täydellisesti monenlaiseen vesillä tapahtuvaan harrastamiseen ja unohtumattomiin päiväretkiin saaristossa. 

Highfield Sport 700 on urheilullinen alumiinivene, joka yhdistää elegantin muotoilun ja erinomaisen suorituskyvyn. Vene on suunniteltu huomioiden käytettävyys yksityiskohtia myöten, kuten istuimien integroiduilla kahvoilla, kaasujousilla varustetuilla luukuilla ja kätevillä säilytystiloilla. Highfield Sp700 tarjoaa täydelliset puitteet rentoutumiseen vesillä ja mahdollistaa monipuoliset vesiurheilumahdollisuudet, kuten vesisuksien vetämisen. Veneen kyytiin mahtuu jopa 13:n hengen porukka.

Katso myös varastoveneemme tästä.

Lisätietoja:

+358 201 441 744
contact@yachtsagent.com

Highfield esite

Tutustu koko mallistoomme täällä tai lataa kattava Highfield-esite. Upeasta 20-sivuisesta esitteestämme löydät SPORT-, PATROL-, CLASSIC-, ULTRA LITE ja ROLL UP -mallistojen kaikkien veneiden tiedot ja hinnat. Voit tilata esitteen alla olevan painikkeen kautta.