Siirry suoraan sisältöön

Highfield Classic CL380 x ePropulsion Navy

Highfield Classic CL380 x ePropulsion -projektimme etenee. Veneeseen on asennettu Sähköperämoottori.fi:n toimittama 6 kilowatin Navy 6.0 sähköperämoottori. Moottorin asentaminen oli helppoa ja vaivatonta. Moottori nostettiin paikoilleen ja ruuvattiin kiinni perälautaan. Ohjaus on tehty käyttämällä Ultraflexin tavanomaista kaapeliohjausta. Vastaava ohjaus on normaaleissa perämoottoreissa ja asentamiseen tarvittavat osat tulevat Navy 6.0 EVO sähköperämoottorin mukana.

Ennen sähköperämoottorin asentamista olimme asentaneet Highfield Classic 380 veneeseen FCT7 penkki ja konsoliyhdistelmän. Asennusten jälkeen mittasimme yhdessä Sähköperämoottori.fi edustajan Tommin kanssa akustolle varatut tilat ja tarvittavat kaapeloinnit. Samalla suunnittelimme moottorin voimansäädön ohjainyksikön, tuttavallisemmin kaukohallintalaitteen, asennuksen.

Seuraavalla kerralla esittelemme akuston ja kaapeloinnin asennukset. YachtsAgent järjestää yhdessä Hydrolinkin kanssa Inkoon Venehotellilla INKOO22 veneiden esittelytapahtuman 4.-13.3.2022. Highfield Classic 380 + ePropulsion Navy 6.0 EVO on ensimmäistä kertaa esillä tapahtumassa. Varaa esittelyaika etukäteen ja tule tutustumaan veneeseen!

Seuraa projektin edistymistä seuraavassa blogissa ja Facebookissa Highfield Boats Finland. Seuraavassa jaksossa kerron, akusto on asennettu. 

Myyntijohtaja Janne Kandelin

Täytä alla oleva lomake, niin saat lisätietoa CL 380-mallista!