Siirry suoraan sisältöön

Highfield Classic CL380 x ePropulsion Navy

YachtsAgent aloitti Highfield veneiden maahantuonnin kaudelle 2021. Samalla etsimme sopivia yhteistyökumppaneita perämoottorin toimittajaksi. Etenkin jollien puolella näimme sähköperämoottoreiden suuret mahdollisuudet. Moottoreiden hiljaisuus, keveys ja helppous tekevät niistä loistavan kumppanin Highfieldin jollille. Sähköperämoottoreita voi säilyttää huoletta veneessä ilman bensiinin katkua.

Etsimme laadukasta kumppania, jolla on jo valmiita sopivia tuotteita, sekä hyvät tulevaisuuden kehitysnäkymät. ePropulsion valikoitui sähköperämoottori kumppaniksi hyvän valikoiman, hyvien arviointien ja hyvien teknisten ratkaisujen vuoksi. Yrityksen panostukset tuotekehitykseen saivat meidät vakuuttumaan uusista mahdollisuuksista asentaa ePropulsion-sähköperämoottori huippuluokan alumiinirunkoiseen Highfield-jollaan. Ensimmäisen vuoden aikana etenkin Spirit 1.0 Plus 1 KW moottori teki vaikutuksen toiminnallisuudellaan, toiminta-ajallaan ja helppokäyttöisyydellään. Kaikki moottorit, jotka saimme varastoon, myytiin myös hetkessä jollien kaveriksi.

Lähdimme ePropulsion moottoreiden maahantuojan, Sähköperämoottori.fi:n kanssa miettimään, miten pystyisimme yhdistämään isomman jollan ja tehokkaamman sähköperämoottorin. Aika nopeasti kevyt Highfield Classic CL 380 kevyellä penkkikonsoli-yhdistelmällä valikoitui sopivimmaksi veneeksi. Moottorina on ePropulsion Navy 6.0, joka 6 kW teholla vastaa noin 10 hv polttomoottoria.

Nyt vene ja moottori ovat saapuneet Suomeen. Highfield Classic CL 380:n penkkikonsoli on asennettu ja vene on valmiina Inkoon venehotellilla YachtsAgentin tiloissa. Ensi viikolla pääsemme vihdoin moottorin asennukseen.

Seuraa projektin edistymistä seuraavassa blogissa ja Facebookissa Highfield Boats Finland. Seuraavassa jaksossa kerron, miten moottori ja akusto on asennettu. Heti, kun talvi vähänkin taittuu, pääsemme koeajolle! Pikkusen syyhyttää päästä vesille.

Myyntijohtaja Janne Kandelin

Täytä alla oleva lomake, niin saat lisätietoa CL 380-mallista!