Highfield veneet

AJANKOHTAISTA HIGHFIELD-MAAILMASSA

Highfield on monessa mukana. Järjestämme erilaisia aktiviteettejä ja tapahtumia Highfield RIB-veneistä kiinnostuneille. Kerromme niistä täällä. Voit myös liittyä postituslistallemme, niin tiedotamme sinulle henkilökohtaisesti ajankohtaisista uutisista ja tapahtumista.

Highfield Classic CL 380 x ePropulsion

Highfield Classic CL380 x ePropulsion Navy

Projektin 3. osa: kaikki sähköperämoottorin tarvikkeet, kuten akut, laturit ja latauspistokkeet on asennettu. Nyt vene onkin valmis koeajolle. Tällä videolla myyntijohtajamme näyttää lopullisen asennuksen, ja seuraavassa osassa päästäänkin jo vesille.

Highfield PA540 nähtävillä Naantalin venemessuilla

Naantalin Venemessut 2022

Naantalin Venemessut 2022 Veneilykauden avaus 27.-29.5.2022 Highfield mukana Naantalin Venemessuilla 27.-29.5.2022 Naantalin Venemessut täyttävät Naantalin vierassataman toukokuun viimeisenä viikonloppuna. Highfield on vahvasti mukana! Tapahtuma järjestetään …

Highfield SP560 koeajettavissa Suomiveneilee.fi-koeajotapahtumassa

Highfield on mukana Suomiveneilee.fi -koeajotapahtumassa!

Highfield on mukana Suomiveneilee.fi -Koeajotapahtumassa 20.-21.5.2022 Suomiveneilee.fi Suuri Veneiden Koeajotapahtuma tuo yli 40 erilaista venettä pienistä perämoottoreista purjeveneisiin testattavaksi kaikille veneilystä ja vesillä liikkumisesta kiinnostuneille …

HighField-esite-animaatio

KAIKKI TIETO HIGHFIELD MALLEISTA

Lataa kattava Highfield-esite ja tutustu koko mallistoon.
Upeasta 20-sivuisesta esitteestämme löydät SPORT-, PATROL-, CLASSIC-, ULTRA LITE ja ROLL UP -mallistojen kaikkien veneiden tiedot ja hinnat.

Voit tilata esitteen alla olevan painikkeen kautta.